Zaživi svoje sanje v deželi neomejenih priložnosti, podaj se v Avstralijo! Sanje od resničnosti ločuje samo en korak – tvoja odločitev. Da ta ne bo pretežka, si oglej možnosti, ki so ti na voljo za delo v Avstraliji.

Delo in študij v Avstraliji

Odličen in ugoden način, da združiš študij in delo v Avstraliji. Primerno za VSE polnoletne ne glede na status in starost. Pri večini programov je edina glavna zahteva znanje angleščine na stopnji upper intermediate.

Na voljo je več vrst študija: podjetništvo, turizem, IT, okoljevarstvo, marketing, kuharstvo,športna vzgoja, fitnes, surfanje, masaža itd. Študijski program lahko izbereš tudi v lastni režiji, mi pa ti pomagamo pri komunikaciji s šolo ter pri vizi.

Preberi več ...

Sbta

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 040 822 558.

Delo in tečaj angleščine v Avstraliji

Program Work and Study Australia ponuja priložnost, da udeleženci izboljšajo znanje angleškega jezika, pridobijo nova znanja na področju gostinstva, delovne izkušnje ter spoznajo zanimive ljudi v deželi “down under”. Študentom, mladim in tudi malo manj mladim je ponujena možnost, da doživijo “the OZZY way of life” in si pokrijejo stroške potovanja ter bivanja z delom v storitvenem sektorju (delo v restavraciji/baru … ).

Preberi več ...

Access

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 040 822 558.

Delo v zdravstvu

Če v Avstraliji želiš delati v zdravstvenem sektorju, je obvezna pridobitev določenega certifikata, ki ga lahko urediš s pomočjo EPIC-a, ene izmed glavnih avstralskih organizacij za delo v zdravstveni negi. Poleg ustreznih potrdil ti EPIC lahko zagotovi tudi delo za dljše obdobje.

preberi več ...

Potrebuješ več informacij? Naroči se na brezplačen posvet pri nas v pisarni!

Rezerviraj termin

 

Be informed

Don't miss the next special offer or important notice!

Are you an adventurous traveler or a daily commuter? In either case, we offer you up-to-date, interesting and useful travel and transit information, delivered to your mailbox once or twice a month.

Choose your news